Miért válasszon minket?

Szakképzett brigádunk első osztályú minőségben dolgozik

Minőségi anyagokat használunk a legjobb eredmény érdekében

Kérésére INGYENES árajánlatát rövid időn belül elkészítjük!

Felméréskor hőkamerás ellenőrzésre is lehetőséget biztosítunk!

Névtelen terv (2)

Hőszigeteltessen velünk!

Homlokzati hőszigeteléssel növelhetjük épületünk élettartamát és értékét, csökken a rezsiköltségünk, így befektetésünk már néhány év alatt megtérül.

Statisztikai adatok alapján egy hőszigetelt családi ház értéke 5-10%-kal magasabb, mint azoké, amelyek nincsenek szigetelve. A hőszigetelés szakértelmet igényel, hiszen az alapanyagok tárháza szinte végtelen.  A homlokzat felújítása mellett a szigetelést egy kivitelezésben vállaljuk.

A hibásan szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy árad a hideg a falakból.

Több évtizedes tapasztalatunk a rendelkezésére áll az anyagok kiválasztásától az utolsó simításokig.

Ne várja meg a következő telet a hőszigeteléssel!

A teljesség igénye nélkül az alábbiakban rövid tájékoztatásul néhány anyag jellemzői:
Expandált polisztirol (EPS)
Hőleadási tényező:
λ=0,040 W/(mK)

Az expandált polisztirol (EPS) a hőszigetelő anyagok közül talán a legolcsóbb, így a legelterjedtebb. Az igen jó hőszigetelő képesség a zárt cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A bezárt levegő nem távozik a cellákból, s így az anyag hőszigetelő képessége az idő múlásával sem csökken.

Grafitos hőszigetelő rendszer
Hőleadási tényező:
λ=0,031 W/(mK)

Ez a hőszigetelő rendszer szintén polisztirol alapú, azonban a hozzáadott grafit hatására növekszik a hőszigetelő képessége, így ugyan abban a vastagságban jobb hőtani értéket érhetünk el. A grafit adalék a sugárzásos hőátadást csökkenti le a polisztirol cellákban, és így az anyag hővezetési tényezője kedvezőbb lesz. A 20 %-al jobb hővezetési tényező hasonló mértékű többlet energia megtakarítást jelent.

Extrudált polisztirol (XPS)
Hőleadási tényező:
λ=0,035 W/(mK)

Az XPS zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele szinte egyenlő a nullával (0,2–1,0 V%), s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épület egész élettartama alatt az XPS kiváló mechanikai tulajdonságai sem változnak. Ezzel az anyaggal teljesen új, más hőszigetelő anyagokkal megvalósíthatatlan szerkezeti megoldásokat készíthetünk. Elsősorban a lábazatok, pincék hőszigetelésére használjuk.

Kender szigetelőlap
Hőleadási tényező:
λ=0,043 W/(mK)

Napjaink új eleme a kender szigetelőlap, mely kenderszálakból száraz gyártási eljárással készült hő- és hangszigetelő lap. A kender a legrugalmasabb és legerősebb természetes rost, a rovarok és rágcsálók nem támadják meg. Anyagszerkezetéből adódóan kiváló páraszabályozó tulajdonsággal bír, környezetbarát, egészségre ártalmatlan, megújuló anyag, ugyanakkor magas hőtároló képességgel rendelkezik.

Homlokzati szigetelésre vagy homlokzatfestésre keres szakembert Győrben vagy Győr könyékén?

Kérésére rövid időn belül elkészítjük INGYENES árajánlatát!