H ő s z i g e t e l é s

Homlokzatszigetelés garanciával, kiváló minőségben!
Győr és környékén, ingyenes felméréssel és tanácsadással.

Miért válasszon minket?

Szakképzett brigádunk első osztályú minőségben dolgozik.

Minőségi anyagokat használunk a legjobb eredmény érdekében.

Kérésére INGYENES árajánlatát rövid időn belül elkészítjük!

Felméréskor hőkamerás ellenőrzésre is lehetőséget biztosítunk!

Hőszigeteltessen velünk!

A hibásan szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy árad a hideg a falakból. A hőszigetelés segíthet a lakótérben kialakuló penészedés megszüntetésében, kialakulásának elkerülésében.

Több évtizedes tapasztalatunk a rendelkezésére áll az anyagok kiválasztásától az utolsó simításokig. Munkáink minden esetben szerződés kötés után történnek garantálva ezzel mindkét fél biztonságát.

Ne fizessen túl a fűtésre, ne várja meg a következő telet a hőszigeteléssel!

Kérjen ajánlatot most!

Névtelen terv (2)
A teljesség igénye nélkül az alábbiakban rövid tájékoztatásul néhány anyag jellemzői:

EXPANDÁLT POLISZTIROL (EPS)

Hőleadási tényező: λ=0,040 W/(mK)

Az expandált polisztirol (EPS) a hőszigetelő anyagok közül talán a legolcsóbb, így a legelterjedtebb. Az igen jó hőszigetelő képesség a zárt cellákban nyugvó levegőnek köszönhető. A bezárt levegő nem távozik a cellákból, s így az anyag hőszigetelő képessége az idő múlásával sem csökken.

 

 

GRAFITOS HŐSZIGETELŐ RENDSZER

Hőleadási tényező: λ=0,031 W/(mK)

Ez a hőszigetelő rendszer szintén polisztirol alapú, azonban a hozzáadott grafit hatására növekszik a hőszigetelő képessége, így ugyan abban a vastagságban jobb hőtani értéket érhetünk el. A grafit adalék a sugárzásos hőátadást csökkenti le a polisztirol cellákban, és így az anyag hővezetési tényezője kedvezőbb lesz. A 20 %-al jobb hővezetési tényező hasonló mértékű többlet energia megtakarítást jelent.

EXTRUDÁLT POLISZTIROL (XPS)

Hőleadási tényező: λ=0,035W/(mK)

Az XPS zárt cellaszerkezetű anyag, vízfelvétele szinte egyenlő a nullával (0,2–1,0 V%), s így kiváló hőszigetelő képessége tartós nedvességhatás esetén sem romlik. Az épület egész élettartama alatt az XPS kiváló mechanikai tulajdonságai sem változnak. Ezzel az anyaggal teljesen új, más hőszigetelő anyagokkal megvalósíthatatlan szerkezeti megoldásokat készíthetünk.

KENDER HŐSZIGETELÉS

Hőleadási tényező: λ=0,043 W/(mK)

Napjaink új eleme a kender szigetelőlap, mely kenderszálakból száraz gyártási eljárással készült hő- és hangszigetelő lap. A kender a legrugalmasabb és legerősebb természetes rost, a rovarok és rágcsálók nem támadják meg. Anyagszerkezetéből adódóan kiváló páraszabályozó tulajdonsággal bír, környezetbarát, egészségre ártalmatlan, megújuló anyag, ugyanakkor magas hőtároló képességgel rendelkezik.